Szerszámok Webáruház blogja

SZERSZAMOK-WEBARUHAZ.hu

A telefonszerelő csavarhúzó

2012. június 12. - Profitools

Sony_mobil.jpgValami baj lehet a mobiltelefon szervizekkel. Ezt onnan tudom, hogy ma is kerestek egy Iphone-hoz csavarhúzót. Lassan mindennapos lesz, hogy a kedves vevők szétszedik a telefonjukat és megszerelik. Több hónapja az üzletbe polcra kértem ilyen kis csavarhúzókat. Néztem is a legkisebb King Tony csavarhúzó fejét. Ha nem tudom hogy csavarhúzó azt hinném, hogy tűvégű olyan apró. 0,6mm nem a vastagsága, hanem a szélessége!

Nekem erről az jutott eszembe, hogy nagyon sok ember van aki megveszi a több mint 100.000Ft-os mobilját, és talán spórolásból, vagy talán bízik annyira magában ahelyett, hogy elvinné szervizbe nekiáll szerelni. Már gondolkodtam azon, hogy a szerszám webáruház azon műszerész csavarhúzóihoz ami e célból fogy, a leírásba beleírom hogy mobiltelefon szereléshez ajánljuk:))

Az ominózus csavarhúzó >>

A bejegyzés trackback címe:

https://szerszamok-webaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr364583351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása