Szerszámok Webáruház blogja

SZERSZAMOK-WEBARUHAZ.hu

Mi van, ha szeretnénk vízkőmentesítés után is épségben megőrizni a tüdőnket és az ujjainkat...

2012. június 12. - Profitools

Mikor megtervezzük, hogy milyen fürdőszobát/konyhát akarunk, mindenkinek tetszik, ha sok szép üvegfelület és tükör van benne. Ez addig jó is, amíg elkezdjük használni és egy idő után azt veszi észre az ember, pl. a fürdő esetén, hogy a zuhanykabinon felépült vízkő, napellenzésre is tökéletes lenne. Pláne akkor, ha van szerencséd olyan helyen lakni, ahol a víz nagyon hajlamos a vízkőképződésre.

Na akkor essünk neki valamivel, ami az otthoni készletben van. A kínálat változatos, de mindegyik büdös, mint a fene és szétmarja a kezem, még kesztyűn keresztül is. Ez a kabinnál a legtökéletesebb, mivel még azelőtt végezni kell a belső tisztítással, mielőtt az ember megfulladna a szagtól. Egy idő után meguntam a versenyzést a vízkővel és az idővel, így elkezdtem nézelődni, érdeklődni egy csomó helyen, mivel lehetne helyettesíteni a vegyszereket, amitől a kezem is és a tüdőm is egyben marad.

Hosszas keresgélés után találtam egy nagyon jó ecetes tisztítót, ami valóban egy mozdulatra levisz minden vízkövet, hogy csak öröm nézni. Tök jó az egész, csak valami szédületesen erős ecetszaga van. Egy fokkal már jobb a helyzet, de még mindig hibádzik a kabin kérdése. Aztán jött a szikra, egyik barátom mondta, hogy miért nem citromsavval szedem le. Na akkor ezt kipróbálom, mert se szaga, se bűze, de mindent visz. Rengeteg utánjárást követően találtam egy helyet, ahol 500g-os kiszerelésben is lehet kapni.

Még akkor is tuti a dolog, ha csukott kabinajtó mellett tisztítom a vízkövet. Mindent tökéletesen leszed, szagtalan, és nagyon gyorsan működik.

A bejegyzés trackback címe:

https://szerszamok-webaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr344553039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása