Szerszámok Webáruház blogja

SZERSZAMOK-WEBARUHAZ.hu

Torta és a festékszóró, avagy nagyon hasonló a lekvár és a zománcfesték?

2012. június 12. - Profitools

A szokásos nap volt a szerszámboltban. Jöttek mentek a vevők, hál isten vásároltak is. Csöngött a telefon úgy ötpercenként, ahogy szokott.

Csöng megint, felveszem: Jó napot, Házakáruháza! Jó napot mondja egy úr és folytatja.

Bemutatkozik egy jó nevű budapesti cukrászda vezetőjeként: Szeretnék érdeklődni hogy melyik Wagner festékszóró jó lekvár fújására? Erre nem tudtam gyorsba válaszolni, hogy időt nyerjek visszakérdeztem: milyen nagyságú fúvókával lenne jó lekvárt fújni? Mivel a szerszamok-webaruhaz.hu honlapon már azért tájékozódott hogy mik a szórópisztoly lehetőségek, de nem tudta eldönteni, úgyhogy együtt próbáltuk kiválasztani a megfelelő fúvókát és festékszórót. Végül abban egyetértettünk, hogy a lekvár állaga hasonló a trinát zománchoz. Végül két fúvókával a Wagner W180P festékszóróra esett a választás. El is vitték pár nap múlva. Sajnos visszajelzést nem kaptam arról, hogy sikerült a projekt, de mivel nem hozták vissza, gondolom azóta is a festékszóró rendületlenül fújja a lekvárt a tortákra. Azóta csokifújásra is vittek festékszórót Az említett festékszórók >>

A bejegyzés trackback címe:

https://szerszamok-webaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr724492336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása