Szerszámok Webáruház blogja

SZERSZAMOK-WEBARUHAZ.hu

Foltisztító és a bádogember

2012. június 12. - Profitools

Ez a történet arról jutott eszembe, hogy bejött az üzletbe egy apuka a fiával. A fiú úgy 4-5 éves lehetett, jobb kezében egy matchbox, amit a földön tolt az egész üzleten keresztül. Na a nadrágnak annyi, a takarítás meglesz, anyukája biztos örülni fog. Apuka elég jól bírta a kiképzést mert mondja otthon is ezt csinálja.

Az a bizonyos történet sok-sok évvel ezelőttről:


Akkoriban újítottuk fel az üzletben a fűtésrendszert, ami azt jelentette, hogy kijött a szaki és szétkapta a olajkályhát atomjaira. Szó szerint, még a kivezető kályhacső is elemeire szedve hevert a padlón.

Ekkor jött be egy szemrevaló anyuka a kisfiával, aki kb. 5 év körül lehetett. Biztosan valahová mentek, mert a kis srácon szép fehér síoverál volt.  Amíg anyuka érdeklődött, addig a kisfia, hogy elüsse az időt, csendben játszani kezdett.

A következő, amire figyelmes lettem, hogy anyuka arca olyan fehér lett, mint a zománcfesték, amit árulunk. Nem tudtam mire vélni, ezért kicsit oldalt fordultam. A látvány megmosolyogtatóan aranyos volt a számomra, a hölgy számára azonban megdöbbentő lehetett, ugyanis a kisfiú játék gyanánt fogta a padlón fekvő kályhacső könyök elemet és úgy kormosan, feketén a karjára húzta! El lehet képzelni, hogy ez a találkozás milyen nyomott hagyott a hófehér ingen és az anyuka lelkében!


El kell ismernem, volt lélekjelenléte az anyukának! Látva a károkat és felmérve a rá váró megpróbáltatásokat kérdezte, hogy "Tartanak valami nagyon erős folttisztítót?". Csak amikor már elmentek, mertem egy jó nevetni! Remélem a kisfiú is megúszta a dolgot.

A bejegyzés trackback címe:

https://szerszamok-webaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr814553177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása